12. 03. 2014.

A Good Year

Hello!

Danas višestruka preporuka. Naime, upravo sam pročitala sjajnu knjigu Petera Maylea "A Good Year", i mogu reći da sam oduševljena! Čitala sam ju na engleskom, dakle nije preteška, a toliko je pozitivna, topla i simpatična da će vam razvedriti i najtmurnije dane!


Radnja je poznata svima onima koji su gledali istoimeni film s Russelom Croweom i Marion Cotillard u glavnim ulogama, a za mali podsjetnik dovoljno je reći da je smještena u predivnu Provansu. Prekrasna priroda, vinogradi, simpatična sela, stare romantične kuće, vino, malo ljubavi... Uf!



Ukoliko vam se svidio film, i knjiga će vam biti odlična, iako je sadržajno ponešto drugačija od filma, ali i dalje u čitatelju budi samo pozitivne osjećaje... *.*

Moja prijateljica Maja, inače vlasnica putničke agencije Travels In Style, je na jednom od svojih putovanja posjetila upravo kuću (kuću?), danas hotel, u kojem se snimao film pa evo i nekoliko njezinih ekskluzivnih fotki, a ukoliko želite pobjeći u ovo bajkovito mjesto, dovoljno je da se javite Maji:







So, today a few recomendations!

Couple of days ago I've red a book by Peter Mayle "A Good Year". All of you who have seen the movie with Russell Crowe and Marion Cotillard know the plot, but the essentail thing is that the plot is set in lovely Provence, wine, dine, little villages, a little love... Perfect for brighten up even the gloomiest day!

Those pictures above were taken by my friend Maja, in the exact same house where they filmed the aforementioned movie!

So, I hope you've enjoyed this post!
Kiss, Ilina

Nadam se da ste uživali u ovim divnim slikama!
Pusa, Ilina



Broj komentara: 10:

  1. Gledala sam film, ostao mi je u lijepom sjecanju a tek lokacija ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. nego što nego uživali u fotografijama, baš bajkovito mjesto...ja sam gledala možda nekih desetak minuta filma i rado bih pročitala knjigu, ako uhvatim vremena.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala na preporuci,film me oduševio kao i knjiga,a fotke oduzimaju dah,baš sam uživala!

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam čitala knjigu ali me film potpuno oduševio. Sjećam se da sam ga dosta davno slučajno "uhvatila" na nekom programu i ostala ga gledati gotovo u jednom dahu, što zbog radnje, što zbog divne Provanse a i veličanstvenih glumaca. Voljela bi pročitati i knjigu prvom prilikom!

    OdgovoriIzbriši
  5. wow, I saw that film! I have even the DVD at home :)))) Nice place.

    Hugs, Xenia

    OdgovoriIzbriši
  6. Najbolji film za opustanje i ispunjavanje toplim osjecajima i vedrinom....a uzivo Provansa izgleda carobno i vrlo je pristupacna svim posjetiteljima. Mozete odsjesti u hotelu 3*, 4* ili 5*... malim sarmantnim stancijama...ljubazbi domacini, odlicna hrana, pregrst zanimljivosti i divni krajolici.
    Sve to mozete dozivjeti i uzivati kao u Dobroj godini i bolje!
    Hvala Ilina :*


    Hvaa

    OdgovoriIzbriši
  7. The venue and gardens are so beautiful, I haven't seen the movie and now I am curious to after having viewed these stunning photos.

    OdgovoriIzbriši
  8. Nisam čitala, niti gledala film. Hvala na preporuci, videću bar film da pogledam pošto nisam sigurna da ću naći knjigu.

    OdgovoriIzbriši
  9. i haven´t seen that movie but god it is my wish since a long time to visit the provence! breath taking photos!
    kiss,mary
    http://www.maryloucinnamon.com

    OdgovoriIzbriši

thanks for all your comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...