30. 10. 2011.

Audrey's Choice

Hello everyone :)

Evo i mene s mojih omiljenih 10 (ok ok, 11) komada...
Izbor mi nikako nije bio lak, no u pravilu sam odabrala stvari koje me podsjećaju na neke lijepe trenutke, stvari koje meni (a sad i vama) pričaju neku priču.

Pa, krenimo...

(torbica-Mango, cipele-Steve Madden, haljina-Zara)

Hm, moram priznati da me za haljinu i cipele inspirirala Carrie u prvom nastavku filma 'Seks i grad'. Na početku filma, ona nosi jednu zelenu haljinu s cvjetnim uzorkom i Diorove predivne štikle (vrlooo slične ovima sa slike). Haljina je kupljena u Milanu, najdivnijem gradu; moto te kupovine bio je: dođoh, vidjeh, kupih. Točka. Na cipele sam posebno ponosna jer su doista slične spomenutim Diorovim iz filma. S tim da su mi ove ljepše. Jer su moje :) Torbica sa zakovicama idealno paše cipelicama.

 (suknja-vintage, rimljanke-Zara, balerinke-Mauro Leone, haljinica-Zara)

Suknja...ah suknja... Dakle, suknja je iz 'našeg' divnog 'Uličnog ormara', preslatkog vintage second handa u Jurišićevoj. MORATE voljeti 'Ulični ormar'! Suknja je savršena, prekrasno pada, najčešće ju nosim sa običnom bijelom potkošuljom u kombinaciji s nekim remenom. Rimljanke, joooj smijeh, nisam htjela izaći iz dućana dok nisam skužila kako u tih milijun trakica treba ući moja noga. Kako sam po horoskopu tvrdoglavi Bik, na kraju - nakon kojih pola sata- sam sve shvatila.
Balerinke su iz Milana, iz preslatkog butika 'Mauro Leone', sa unikatnim primjercima balerinki. Presretna sam zbog ovog para koji imam, svima se uvijek sviđaju, a nedavno su dobile najljepši kompliment - 'izgledaju kao iz neke bajke'. Stvarno su bajkovite.
Haljinica s kolibrićima mi je toliko preslatka, prozračna, jednostavna, cijelo ljeto sam provela u njoj. Definitivni favorit mog dečka :D

 (traperice-Benetton, sako i marama-Zara, žuta majica-Miss Selfridge)

Ovu kombinaciju volim jer je jednostavna, a opet nije dosadna..žuta ubija svaku monotonost, također i šarena marama. Ova kombinacija + starke ili ljubičaste startasice na noge i spremna sam za cjelodnevno 'landranje' po gradu.

Na kraju mojih top 10 (11), posebne zahvale idu Audrey koja je strpljivo promatrala moj mali fotosession, odobravala i odbijala kombinacije! 
Thanks, my dear Audrey!

Čitajte nas, pusa!

~ Dora ~


*ps. i naravno, gricnite tu i tamo nešto s cimetom i bijelom čokoladom...dan će vam odmah biti ljepši :)





 

 

Broj komentara: 5:

  1. i ja volim haljinicu s kolibrićima jer si preslatka u njoj! :) pusa

    OdgovoriIzbriši
  2. cure hvala vam najljepša što ste se javile, sa zadovoljstvom ću da pratim blog.. toliko lijepih stvari koje i sama volim, ovo 10 najdražih mi je super koncept post-a i stvarno imate predivnih stvari. Pratim vas i idete na moju blog listu:D

    OdgovoriIzbriši
  3. hvalaa Emina! i mi tebe pratimo (već neko vrijeme) i uzdišemo nad tvojim prekrasnim stvarima :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Jeej sad smo vas sve tri upoznali ;))

    OdgovoriIzbriši
  5. Inspirisale ste me da napravim ovakav post i sama. Ako ste zainteresovane - pogledajte ;))
    http://myworldofvertigo-vertigokris.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

thanks for all your comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...