11. 11. 2011.

A good book has no ending (R. D. Cumming)

U Zagrebu se od 8. do 13. studenog održava već tradicionalni Interliber, međunarodni sajam knjiga. Prošle godine posjetilo ga je više od 100 000 ljudi, a po današnjoj gužvi na Zagrebačkom velesajmu zaključujemo da bi ta brojka mogla biti premašena.


Vaše blogerice Ilina i Dora danas su obišle oba paviljona i većinu izlagača, kojih je ukupno 240. Neki su nam više ili manje zaokupili pažnju, no najviše smo se zadržale (i najviše kupovale) na štandu zaprešićke izdavačke kuće Fraktura. I inače smo redovite čitateljice njihovih naslova koji se izdvajaju po svojoj kvaliteti od većine ostaloga. Osim novijih naslova, imali su i velik broj nešto starijih naslova po izuzetno povoljnim cijenama (10, 20, 30 kn...). Primjerice, kupile smo Mehmedinovićev 'Ruski kompjuter', Štiksovu 'Elijahovu stolicu', Williamsov 'Povratak u Cardiff'...

(dolčevita-Sisley, šal-Grand Bazaar Istanbul, remen-no name, suknja-vintage Ulični ormar, čizme-Neosens, torba-Gulliver)

 (sako i marama-Zara, majica-Miss Selfridge, traperice-Mango, čizme-Timberland)


Recenzije nekih od naslova koje smo kupile, možete pronaći na portalu Najbolje knjige, primjerice Mehmedinovićev 'Ruski kompjuter' koji je recenzirala Ilina. Recenzije za ostale naslove također ćete moći naći na NK, pisat ćemo vam obje :)

 Coffee break! :D

Nakon trosatnog uživanja u biranju i kupovanju knjiga, napunile smo cijeli gepek sa pozamašnom kilažom knjiga. Imamo knjiga na kile! 


Požurite na Interliber, traje do nedjelje, vikendom će biti otvoren do 21 sat. 
Uživajte i svakako posjetite Frakturu.

Ilina i Dora

1 komentar:

  1. Lijepe I uz to citaju :)
    I like coffee break slikicu, bravo Dora, super ufaceno :))

    OdgovoriIzbriši

thanks for all your comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...