18. 11. 2013.

Three girls, three bags :)


Bok! Što žene nose u torbicama dugo je bila strogo čuvana tajna, ali s razvitkom interneta i uz to povezanih facebooka, youtuba, blogova itd. i ta se tajna saznala... ali kao što ne postoje dvije iste žene, ne postoje ni dvije iste torbice... tom smo se idejom povele kada smo odlučile napraviti ovaj post. 

This is what's in our bags:

Ilinina torba:


Inače ne nosim skoro ništa u torbama, a s obzirom da trenuto radim, moja torba je ova velika, smeđa, kožna aktovka, kupljena prije 8 godina u Kuala Lumpuru. U njoj je naravno novčanik (Art g'oden), rukavice, jer na posao idem romobilom pa da mi se ne smrznu prstići. Moram nositi češalj jer šiške otprdare od ranije spomenutog romobila. Uvijek nostim rašpicu za nokte, lak (ovaj genijalno izdržljiv je Golden Rose), ruž (također Golden Rose), sjajilo (She DM). Uvijek nosim knjigu, trenutno Marguerite Duras i Moderato cantabile (za čekanja u redu). Na kraju, ovdje je i sjajni rokovnik Moj Planer, inače genijalan poklon za nadolazeće blagdane, jer ga možete naručiti s imenom i prezimenom osobe kojoj poklanjate. I, naravno, kemijska olovka. To je to... Ilina

As I work in a law office, my bag is currently this big, brown, leather briefcase, bought 8 years ago in Kuala Lumpur. I allways wear a wallet, comb (since I ride a scooter to work so my hair is messy), fingernail file, nail polish (Golden Rose), lipstick (Golden Rose), lipgloss (SHE DM), glowes, a book for waiting in queues, a pink planner and a pen. That's it! Ilina  



 Stelina torba:


Što je torba veća, u nju obično natrpam više stvari, a u tom je slučaju nemoguće pronači bilo što. Zato u zadnje vrijeme nosim što manje torbe. Bočica vode, novčanik, ključevi, melem, žvake, mala bilježnica i kemijska, vlažne maramice, sjajilo i naočale apsolutni su must have kamo god da idem. Omiljeni parfem obično ponesem kada se planiram duže zadržati negdje, a kasnije se nalazim se dečkom, a knjigu nosim uvjek kada duže putujem ili moram čekati u redu, kako bi si prikratila vrijeme. Doručak kod Tiffanyja pročitala sam bezbroj puta i nosim je uvjek kada trebam instant podizanje raspoloženja!

The bigger the bag is, the more stuff I'll carry,and in which case it is impossible to find anything. So lately I wear smaller bags. Water, wallet, keys, balm, chewing gum, small notebook and pen, wet wipes, lip gloss and sunglasses are an absolute must have wherever I go. Favorite perfume I usually take with me when I plan to stay longer away from home and  I always carry a book when I'm traveling or have to wait in line, to kill time. Breakfast at Tiffany's I've read countless timesstill love it! Stela



Dorina torba:


Ovo je moja verzija 'manje' torbe, u kojoj, samim time, nosim i manje stvari. Kao i Stela, imam problem s velikim torbama - nema te stvari koju u nju neću strpati. Inače obožavam velike torbe, strašno su praktične i u njih sve stane, ali isto tako, nakon cjelodnevne jurnjave po gradu, baš više ne osjećam ramena :P
Ova slatkica od torbice je Nala, koju obožavam! A u Nalici...
Neizostavni Melem za usne (bez kojeg doslovno nigdje ne idem), Dior ogledalce i maramice su baza koju u principu uvijek imam u torbici. Ogromni novčanik, moj multipraktik :). Tu je i mali 'Grga Čvarak' rokovnik bez kojeg otprilike ne bih znala kako se zovem i gdje moram biti za sat vremena! Ljubičasta tekica je Lega-lega, bilježnica za faks i sve uz njega vezane projekte. (Ako već niste, bacite oko na Lega-legu, imaju fantastične stvari, a i podržat ćete domaći proizvod - naime, iz Osijeka su :)) Tu je i olovka - pravi novinar nikud ne ide bez olovke i male bilježnice ;)
I na kraju, snop ključeva i privjesaka... Dva su Eiffelova tornja, dobila sam ih od dvije drage osobe straight from Paris :) Tu je i privjesak iz Milana, grada koji obožavam i jedva čekam priliku da se vratim te privjesak sa kristalnim Swarovski srcem, također poklon od dragog prijatelja! To je to ;) Dora

This is my version of a smaller bag. This bag is Nala... So, what's in Nala? :)
Melem (balsam for lips), little Dior mirror and a pack of wipes are usual basis in my bag. Then there's my huge wallet. Then... My little planner... I'd be completely lost without it. There's also this beautiful purple Lega-lega notebook, Croatian product from Osijek. I use it for college and other projects related to it. Of course, I have a pen in my bag... they say that you're not a real journalist without a pen and a little notebook :)
In the end, my keys with two Eiffel towers (came straight from Paris from two different, very dear person), then my souvenir from Milano and the Swarovski crystal heart, also from a dear friend! That's it ;) Dora

Što skrivaju vaše torbe i torbice? :)
What do you keep in your bag? :)

Kisses from Ilina, Stela & Dora

Broj komentara: 17:

  1. Those Eiffel Tower keyrings are so cute. I find that the bigger the bag the more I put in it too. It's then hard to find anything.
    http://missbbobochic.blogspot.co.uk/

    OdgovoriIzbriši
  2. Divno ste ovo sve smislile, bas ste zanimljive i lepo je zaviriti u torbice.Mislim, nije lepo, vec je zabavno, ovako za post!! :)
    Sadrzaj moje torbe se uvek razlikuje od druge torbe, jer u svakoj torbi imam nesto sto mi treba, a brzinski menjam torbe i krecem.Znaci tu uvek bude razlicitih ruzeva, malih mirisa, krema za ruke, kao i obavezne maramice.A ostale sitnice poput novcanika samo stavim u torbu sa kojom idem, a novcanik mi je poveci neseser :) Gde stane sve, i kemijske, kljucevi, kartice, opet ruzevi i ogledalce.Notez isto nosim uvek, kao i foto-aparat :)

    OdgovoriIzbriši
  3. baš su vam krasne torbe i sadržaji:)
    ja nosim puno previše stvari nego vi u njima.

    OdgovoriIzbriši
  4. Sjajan post :) Ja sam počela od malih a završila na povećim torbama xD

    Check out my latest posts on Venoma's fashion diary and feel free to enter my latest Rosewholesale 3 x 15$ coupon giveaway! :)
    Also win 2 x 30$ Dressale coupon :)
    XoXo Venoma

    OdgovoriIzbriši
  5. Kod mene je u torbici obavezna bočica s vodom, mislim da bih čak mogla i bez novčanika otići nekamo, ali bez vode nikako. A ostalo je više manje klasika ...
    Krasne su vam torbice, a sad odoh čekirati ove linkove i planere :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Moram priznati da moja torbica nekada krije i nekih suvišnih stvarčica,ali uglavnom uvijek mislim što ako zatreba,pa se tu nađe zbilja svega.

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlicne su vam torbe!

    Zapravo zene uglavnom imaju iste stvari u torbi - maramice, nekakvu mazalicu za usta, nekakav miris, naravno novcanik, naocale, kljuceve i to je to..

    Ali uz to sve jos natrpamo nesto osobno - ja obavezno zvakace gume i nekakve bombone i mali kisobran.

    OdgovoriIzbriši
  8. sve tri torbe divne-od sadrzaja do dizajna samih torbi :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Sve tri torbe su slatkice, svaka u svom fazonu ;))
    Ima zena koji nose pretrpane torbe, ali ja spadam u onu grupu koja nosi samo najneophodnije!
    Iskreno smara me pakovanje i raspakivanje, pa zelim to sto pre da obavim :D

    OdgovoriIzbriši
  10. I loved Stela's bag :) all the bags are so chic but that would be my fave :)

    OdgovoriIzbriši
  11. The red one is really pretty! I carry everything with me. Too much makeup hehe

    OdgovoriIzbriši
  12. Hi sweety :) great post, i always like to see what there is inside bags ahahah, i like a lot the red one !!
    have a nice day Clo

    http://redshoesforbreakfast.blogspot.it/

    OdgovoriIzbriši
  13. I love these types of posts, so interesting to see what other stylish ladies are carrying around, Your bags are so well organized and very elegant. I think I keep quite a few of the same things in my bag, I can never leave without my purse, phone and gloss. You are always so sweet to stop by...Aren't you glad it's Friday already :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Sve tri su super, ali mi se nekako Stelina najvise svidja. :)

    http://jelekupovina.blogspot.com/2013/11/tmartcom.html

    OdgovoriIzbriši
  15. Super ideja za post, svaka cast :-) Po torbici sam najslicnija Steli... samo da mrtvih nemam u torbi... a tu je maleni covjek pa jos natrpam i njegove :-)

    OdgovoriIzbriši
  16. Meni se svidja Ilinina torba! aktovka je zakon!
    U mojoj torbi nalaze se novacanik, naocale (za vid, ko back-up ako me lece zabole), biljeznica, brdo kemiski, kisobran, sjajilo za usne (neal's yards), knjiga (trenutno neka antologija food writinga od lonely planeta), mobitel, maramice, boca vode.... Jeez ne znam ni sama kako mi to sve stane! Jos uspijem neki put ugurat tupperware s ruckom..... :)

    OdgovoriIzbriši

thanks for all your comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...