03. 08. 2014.

Goin' Around

Hello!

Neki dan smo posjetili Motovun, mali srednjevjekovni gradić u središnjoj Istri. Zadnji sam ga put posjetila prije nekih 12ak godina, i to usred zime, tako da je ovaj naš "ljetni" Motovun bio poprilično drugačiji od onoga kako ga se sjećam. Šetnja njegovim uličicama je bila izuzetno zanimljiva, posebno stoga što je upravo trajao i poznati Motovunski filmski festival, tako da je bilo puno ljudi i događanja. A s obzirom da se Motovun nalazi na brdu, kad smo se popeli, dočekao nas je i predivan pogled...


So, today a little walk through one of the medieval jewells, in central Istria, Motovun, well known by its famous film festival! :) 
Situated on a little hill, we came across some magnificent wiew! 










Dakle, ukoliko vas put nanese središnjom Istrom, svakako posjetite ovaj mali biser...
Pusa, Ilina

So, if you ever find yourself driving through central Istria, make sure you visit this Motovun!
Kiss, Ilina

4 komentara:

  1. Just catching up on your posts after my holiday. What a charming place! Beautiful cobbled streets and I'm always attracted to coloured buldings with pretty shutters.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam imala prilike posjetiti Motovun ali sam cula sve najljepse :) Fotkica s kavicom i maleni su ♥ Tnx for sharing :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mnogo mi se svidja ovaj srednjovekoni dragulj! Divan je za setnjicu i verujem da ste se fantasticno zabavili! Maleni su preslatki, a slike odlicne!
    Suknja sa tropskim dezenom je mnogo slataka, a dzemper mi se cini da je tako udoban i lezeran, da je prosto milina u njemu setati...
    Pusa <3

    OdgovoriIzbriši

thanks for all your comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...